Simkaart vergelijken

Tegenwoordig vind je een groot aanbod aan simkaarten. Ieder van deze simkaarten zijn afkomstig van een provider die op zijn beurt weer een heleboel verschillende abonnementen of prepaid kaarten aanbied. Wil jij graag een abonnement afsluiten maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan helpen we je hier een beetje op weg. Door het vergelijken van de diverse simonly abonnementen, bijvoorbeeld via het vergelijk van Foontje, kun je het voor het beste abonnement voor sim only uitkiezen. Betaal niet meer teveel voor je sim only abonnement en vergelijk hieronder!

Online alles vergelijken

Online zijn er een groot aantal website waar je tegenwoordig allerlei soorten simkaarten kunt vergelijken. Door middel van een filter kun je abonnementen vinden die aansluiten op je wensen en eisen. Denk hierbij aan het gewenste aantal belminuten en het aantal MB dat je maandelijks denkt op te maken. Daarnaast kun je ook voorkeuren aangeven. Dit zijn bijvoorbeeld het aantal contractjaren die je graag wil hebben, het netwerk waar je gebruik van wilt maken en de providers die de abonnementen aanbieden. Zit je veel op het internet? Dan is snel internet natuurlijk wenselijk. Ook dit kun je invullen naar eigen wens.

Vind leuke aanbiedingen

Heb je nog geen idee waar je eigenlijk naar op zoek bent? Dan kun je ook eens kijken tussen de diverse aanbiedingen die providers aanbieden. Er worden dagelijks namelijk een groot aantal abonnementen met leuke kortingen aangeboden waaruit jij kunt kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld deals waarbij je meer GB's aan internet kunt ontvangen. Dit doen ze tegen een aangename prijs. Ben jij iemand die heel veel belt? Dan zijn er ook speciale aanbiedingen waarbij je onbeperkt kan bellen.

Kijk ook eens bij de kleinere aanbieders

Je bent waarschijnlijk geneigd om voor een aanbieding te kijken bij de grotere aanbieders. Echter raden wij je aan om je zoekgebied eens wat uit te breiden. Er zijn namelijk ook een aantal kleinere aanbieders die hele leuke acties of abonnementen kunnen aanbieden. Denk maar eens aan de Albert Heijn die een eigen simkaart heeft of Hollandsnieuwe. Op deze manier kun je op vele plekken een leuk abonnement vinden, passend bij de wensen en eisen die je hebt!